Komunikacija

Besedilo
Komunikacija

Skrb za kakovostno komunikacijo in razvoj lepih ter konstruktivnih odnosov sodi med najpomembnejše naloge managementa. Učenje veščin kakovostne komunikacije, obvladovanje konfliktnih situacij, prijazna, dobronamerna in odprta komunikacija gradi okolje, ki omogoča vzajemno rast in povezanost zaposlenih. Kakovostna komunikacija je ključna ne le za uspeh v poslovanju, ampak tudi za srečo in zadovoljstvo v osebnem življenju.

Za informacije o programih osebnostne rasti lahko pokličete na 040 731 115 ali pišete na info@stopinje.si. Razpisani programi osebnostne rasti so objavljeni v rubriki Dogodki.

SPOZNAJTE ŠE DRUGE DEJAVNOSTI INŠTITUTA STOPINJE

Psihoterapija

PSIHOTERAPIJA

S psihoterapijo dosežemo osebnostno rast in kvalitetnejše življenje, lahko pa nam koristi tudi pri razreševanju širokega spektra osebnih težav.

Izobraževanja

TRENINGI, IZOBRAŽEVANJA

Inštitut Stopinje izvaja različna izobraževanja in treninge s področja odkrivanja smisla življenja, vzgoje otrok …

Mediacija

MEDIACIJA

Mediacija je namenjena vsem, ki želijo rešiti konflikte na različnih področjih življenja ter ohranjati odnose s pomembnimi ljudmi našega življenja.

Poslovno svetovanje

POSLOVNO SVETOVANJE

Je namenjeno managerjem in drugim vodilnim v gospodarskih družbah, javnem sektorju, direktorjem nevladnih organizacij in drugi zainteresirani javnosti.