Sodelavci 2019-10-28T09:52:07+00:00

SODELAVCI

Spoznajte ekipo naših izkušenih strokovnjakov.

Mag. Martin Lisec

E: martin.lisec@stopinje.si | T: 040 731 115

Mag. Martin Lisec je logoterapevt, predavatelj, mediator, coach in urednik. Je ustanovitelj in direktor Inštituta Stopinje ter strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. V preteklosti je ustanovil in kot direktor vodil projekt Skala, ki še danes velja za pionirski projekt uličnega dela v Sloveniji. Bil je tudi soustanovitelj in direktor Inštituta za mediacijo Concordia, ki je med prvimi v Sloveniji ponudil kakovostna izobraževanja za družinske, šolske in gospodarske mediatorje. Izkušnje je nabiral tudi v gospodarstvu kot direktor slovenske izpostave Celovške Mohorjeve družbe. Več let je bil zaposlen tudi v vladni službi. Vseskozi posveča del svojega časa tudi prostovoljnemu delu, trenutno med drugim tudi v Zavodu za prestajanje kazni zapora na Igu in v zavodu Zadnje upanje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi. Zapletene in kompleksne vsebine podaja na enostaven, sproščen in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi.

Ervina Lisjak

E: ervina.lisjak@gmail.com; T: 040 692 244

Ervina Lisjak je logoterapevtka. Ob delu na Zavodu za zdravsteno zavarovanje Slovenije je najprej na Univerzi Sigmunda Freuda usepšno zaključila dvoletni študij propedevtike ter se nato vpisala na specialistični študij logoterapije, ki ga je zaključila leta 2015. Kot prostovoljka je več let delovala v  Dnevnem centru Šentmar Koper – Šent. Od leta 2011 se profesionalno posveča izvajanju lastne logoterapevtske prakse. Rada bere, plava, hodi, kolesari in pleše. Je velika ljubiteljica narave in meditacije, rada raziskuje tudi druge terapevtske pristope, zanima jo tudi pozitivna psihologija. V terapevtsko delo jo je spodbudila osebna življenjska izkušnja. Ja mama dveh odraščajočih sinov.

Logoterapevtsko prasko izvaja v Kopru.

Sara Jerebic Starešinič

E: info@stopinje.si|  |  T: 040 731 115

Sara Jerebic Starešinič je univerzitetna diplomirana socialna delavka. Sodeluje pri izvajanju programa Mavrični dan v Zavodu za prestajanje kazni zapora na Igu.

Alenka Vujkovac

E: info@psihoterapija-alenkav.net |  W: www.psihoterapija-alenkav.net  |  T: 051 661 781

Alenka Vujkovac je po končanem študiju ekonomije dolga leta delala v neizprosnih pogojih korporativnega okolja na različnih delovnih mestih. Zadnjih 15 let se je na različne načine veliko ukvarjala tudi z ljudmi – kot vodja, motivator, član in vodja projektnih skupin, itd.. Spoznala je veliko stisk, ki jih ljudje doživljajo tako zaradi vse težjih pogojev dela kot zaradi osebnih problemov.

Vedno jim je v okviru danih možnosti skušala pomagati po najboljši vesti. Leta 2007 je začela s študijem psihoterapije ter leta 2015 uspešno zaključila specializacijo iz logoterapije pri Cvijeti Pahljina, dr. psihiatrije. Je cenjena in iskana terapevtka. V prostem času rada potuje, bere in fotografira.