SODELAVCI

Spoznajte ekipo naših izkušenih strokovnjakov.

Mag. Martin Lisec

E: martin.lisec@stopinje.si | T: 040 731 115

Mag. Martin Lisec je logoterapevt, predavatelj, mediator, coach in urednik. Je ustanovitelj in direktor Inštituta Stopinje ter strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. V preteklosti je ustanovil in kot direktor vodil projekt Skala, ki še danes velja za pionirski projekt uličnega dela v Sloveniji. Bil je tudi soustanovitelj in direktor Inštituta za mediacijo Concordia, ki je med prvimi v Sloveniji ponudil kakovostna izobraževanja za družinske, šolske in gospodarske mediatorje. Izkušnje je nabiral tudi v gospodarstvu kot direktor slovenske izpostave Celovške Mohorjeve družbe. Več let je bil zaposlen tudi v vladni službi. Vseskozi posveča del svojega časa tudi prostovoljnemu delu, trenutno med drugim tudi v Zavodu za prestajanje kazni zapora na Igu in v zavodu Zadnje upanje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi. Zapletene in kompleksne vsebine podaja na enostaven, sproščen in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi.

Ervina Lisjak

E: ervina.lisjak@gmail.com | T: 040 692 244

Ervina Lisjak je logoterapevtka, svoje poslanstvo opravlja s človeško občutljivostjo in strokovno predanostjo. Pred študijem logoterapije je na Univerzi Sigmunda Freuda v Ljubljani uspešno zaključila dveletno izobraževanje iz propedevtike. Kot prostovoljka je več let sodelovala z dnevnim centrom ŠENTMAR v Kopru. Svoje izkušnje deli tudi na raznih strokovnih srečanjih. V prostem času se posveča športu, gibanju, sprehodom v naravi, plesu, meditaciji in branju. Je mama dveh sedaj že odraslih sinov.

Sara Jerebic Starešinič

E: info@stopinje.si|  |  T: 040 731 115

Sara Jerebic Starešinič je univerzitetna diplomirana socialna delavka. Sodeluje pri izvajanju programa Mavrični dan v Zavodu za prestajanje kazni zapora na Igu.

Alenka Vujkovac

E: info@psihoterapija-alenkav.net |  W: www.psihoterapija-alenkav.net  |  T: 051 661 781

Alenka Vujkovac je po končanem študiju ekonomije dolga leta delala v neizprosnih pogojih korporativnega okolja na različnih delovnih mestih. Zadnjih 15 let se je na različne načine veliko ukvarjala tudi z ljudmi – kot vodja, motivator, član in vodja projektnih skupin, itd.. Spoznala je veliko stisk, ki jih ljudje doživljajo tako zaradi vse težjih pogojev dela kot zaradi osebnih problemov.

Vedno jim je v okviru danih možnosti skušala pomagati po najboljši vesti. Leta 2007 je začela s študijem psihoterapije ter leta 2015 uspešno zaključila specializacijo iz logoterapije pri Cvijeti Pahljina, dr. psihiatrije. Je cenjena in iskana terapevtka. V prostem času rada potuje, bere in fotografira.