SODELAVCI

Spoznajte ekipo naših izkušenih strokovnjakov.

Mag. Martin Lisec

E: martin.lisec@stopinje.si | T: 040 731 115

Mag. Martin Lisec je logoterapevt, predavatelj, mediator, coach in urednik. Je ustanovitelj in direktor Inštituta Stopinje ter strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. V preteklosti je ustanovil in kot direktor vodil projekt Skala, ki še danes velja za pionirski projekt uličnega dela v Sloveniji. Bil je tudi soustanovitelj in direktor Inštituta za mediacijo Concordia, ki je med prvimi v Sloveniji ponudil kakovostna izobraževanja za družinske, šolske in gospodarske mediatorje. Izkušnje je nabiral tudi v gospodarstvu kot direktor slovenske izpostave Celovške Mohorjeve družbe. Več let je bil zaposlen tudi v vladni službi. Vseskozi posveča del svojega časa tudi prostovoljnemu delu.

Študij logoterapije je zaključil leta 2015 pri dr. Cvijeti Pahljina. Psihoterapevtsko svetovanje izvaja od leta 2012. Vključen je v supervizijsko skupino pri prof. dr. Borutu Škodlarju. Leta 2022 je pridobil Evropsko diplomo iz psihoterapije. Je tudi akreditiran član Viktor Frankl Inštituta z Dunaja. Je predsednik Društva Logos in podpredsednik Slovenske krovne zveze za psihoterapijo.

Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi. Zapletene in kompleksne vsebine podaja na enostaven, sproščen in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi.

Alenka Vujkovac

E: info@psihoterapija-alenkav.net |  W: www.psihoterapija-alenkav.net  |  T: 051 661 781

Alenka Vujkovac je po končanem študiju ekonomije dolga leta delala v neizprosnih pogojih korporativnega okolja na različnih delovnih mestih. Zadnjih 15 let se je na različne načine veliko ukvarjala tudi z ljudmi – kot vodja, motivator, član in vodja projektnih skupin, itd.. Spoznala je veliko stisk, ki jih ljudje doživljajo tako zaradi vse težjih pogojev dela kot zaradi osebnih problemov.

Vedno jim je v okviru danih možnosti skušala pomagati po najboljši vesti. Leta 2007 je začela s študijem psihoterapije ter leta 2015 uspešno zaključila specializacijo iz logoterapije pri Cvijeti Pahljina, dr. psihiatrije. Je cenjena in iskana terapevtka. V prostem času rada potuje, bere in fotografira.