OSEBNOSTNA RAST

Ne glede na starost, poklic, socialni status ali zunanji izgled je vsak izmed nas poklican, da nenehno skrbi za svojo osebnostno rast.
Osebnostna rast

Izkušnja kaže, da smo v nekaterih obdobjih svojega življenja na osebnostno rast bolj pozorni, v drugih manj. Pogosto sprožijo naše notranje procese zastavljanja vprašanj in iskanja (novih) odgovorov kakšni zunanji dogodki, ali, kot pravi Viktor Frankl: »Kolikokrat nam šele ruševine omogočijo prost pogled na nebesa.«

Programi Inštituta Stopinje za osebnostno rast temeljijo na osebnem in skupinskem delu. Zasnovani so večplastno in vključujejo delo na telesni, duševni, duhovni, bivanjski, razvojni in socialni ravni. Udeležencem so v pomoč in spodbudo, da:

  • zaživijo bolj kakovostno življenje,
  • izdelajo osebni načrt in sledijo svojemu smislu,
  • živijo in širijo veselje do življenja.

 

Inštitut Stopinje izvaja naslednje programe za osebnostno rast:

  • logoterpevtske vikend delavnice,

  • logoterapevtska skupina Moje stopinje (izdelava osebnostnega načrta),

  • tedenska delavnica osebnostne rasti (otok Pašman),

  • enodnevne delavnice za osebnostno rast.

Za informacije o programih osebnostne rasti lahko pokličete na 040 731 115 ali pišete na info@stopinje.si. Razpisani programi osebnostne rasti so objavljeni v rubriki Dogodki.

SPOZNAJTE ŠE DRUGE DEJAVNOSTI INŠTITUTA STOPINJE

Psihoterapija

PSIHOTERAPIJA

S psihoterapijo dosežemo osebnostno rast in kvalitetnejše življenje, lahko pa nam koristi tudi pri razreševanju širokega spektra osebnih težav.

Izobraževanja

TEAM BUILDING

Inštitut Stopinje izvaja različne team buildinge …

Mediacija

MEDIACIJA

Mediacija je namenjena vsem, ki želijo rešiti konflikte na različnih področjih življenja ter ohranjati odnose s pomembnimi ljudmi našega življenja.

Poslovno svetovanje

POSLOVNO SVETOVANJE

Je namenjeno managerjem in drugim vodilnim v gospodarskih družbah, javnem sektorju, direktorjem nevladnih organizacij in drugi zainteresirani javnosti.