Loading Dogodki
Ekskluzivni team-building za razvoj vodstvenih kompetenc, krepitev komunikacijskih veščin in osebnostno rast oseb na vodstvenih položajih

USPEŠNE ZGODBE!

Kaj lahko direktorja, vodjo oddelka ali osebo na vodstvenem položaju Martin Krpan nauči o strategijah vodenja podjetja, o poslovnih ciljih in o odnosih v podjetju? Marsikaj!

Pred stošestdesetimi leti, leta 1858, je izpod peresa Frana Levstika zagledala luč sveta prva slovenska pripovedka, Martin Krpan. Brali smo jo kot otroci …

Na ekskluzivnem team-buildingu PO KRPANOVIH STOPINJAH© za razvoj vodstvenih kompetenc, krepitev komunikacijskih veščin in osebnostno rast oseb na vodstvenih položajih, na tej res drzni podjetniško-izobraževalni avanturi, se bomo z izkušnjo in prigodami ljudskega junaka Martina Krpana soočili  kot odrasle osebe na vodstvenih položajih, ki se v podjetjih in zavodih soočajo z različnimi izzivi, tako na poslovni kot osebni poti.

Ko se podajate v to avanturo, zaupajte – ali še preprosteje – verjemite, da boste res presenečeni: Martin Krpan, kmet z Vrha pri Sveti Trojici, nas lahko v tem smislu marsičesa nauči.

Ekskluzivni team building PO KRPANOVIH STOPINJAH© je celostno in večplastno »Aha doživetje«!

TEAM BUILDING – PROGRAM

Na team buildingu PO KRPANOVIH STOPINJAH si bomo vzeli čas za raznovrstne izobraževalne, kulturne, rekreativne in zabavne dejavnosti: za pogovor, za osebni razmislek, za skupinsko delo, za različne oblike telesne aktivnosti, za širjenje intelektualnih in kulturnih obzorij, za dobro domačo hrano lokalnega izvora, za različna srečanja, za načrtovanje sprememb v podjetju in sprememb v vašem načinu vodenja, nenazadnje tudi za druženje, sklepanje prijateljstev in tkanje učinkovitih poslovnih vezi.

Vsebinska zasnova programa:

1. dan (začetek ob 18. uri): Krpan sreča cesarja

Cesar, to videvši, veli kočijažu, da naj ustavi konje. Ko se to zgodi, vpraša silnega moža: »Kdo pa si ti?« Ta mu da odgovor: »Krpan mi pravijo; doma sem pa z Vida od Svete Trojice, dve uri hoda od tukaj.« (Fran Levstek, Martin Krpan)

Ob prvem srečanju cesar pobara Krpana po treh stvareh: Kako mu je ime? Kaj počne? Kam je namenjen? Uspešni voditelji si pogosto zastavljajo ta tri vprašanja.

2. dan: Krpan na cesarskem dvoru

Cesarica je to izgovorila pa šla precej spet v svoje hrame. Vseh gospodov je bilo jako sram. Kaj bi jih pa tudi ne bilo. (Fran Levstek, Martin Krpan)

So ljudje, ki ti ploskajo, so drugi, ki mečejo polena pod noge, in so tretji, k spletkarijo. Na »dvoru« se dogaja marsikaj. Voditelj je mojster krmarjenja med komunikacijskimi čermi in škrbinami v podjetju.

3. dan: Krpanov boj z Brdavsom

Prišel je čas boja z velikanom; bilo je ravno svetega Erazma dan. Krpan vzame kij in mesarico, zasede kobilico, pa jezdi iz mesta na travnik, kjer se je Brdavs bojeval. (Fran Levstek, Martin Krpan)

»Brdavs« je tudi v poslovnem svetu vedno na preži, voditelj mora biti nenehno pozoren, kako in s čim bo obranil svoj »Dunaj«.

4. dan (zaključek ob 13. uri): Krpan se vrne domov

Pri vas pa ne bom ostal čez noč, ako se vam ne zamerim s tem. Že hudo me ima, da bi spet enkrat bil na Vrhu pri Sveti Trojici. (Fran Levstek, Martin Krpan)

Ko postori, za kar je bil poklican, Krpan zapusti Dunaj in se vrne domov. Vsake naloge je enkrat konec; vsaki, še tako pomembni funkciji, je rok trajanja odmerjen.

Udeleženci

Ekskluzivni team building PO KRPANOVIH STOPINJAH© je namenjen:

 1. Direktorjem, vodjem organizacijskih enot in posameznih služb v podjetjih, socialnih zavodih, šolah, javnih ustanovah ter sodelavcem, ki se usposabljajo oz. pripravljajo za prevzem vodstvenih položajev.
 2. Kolektivom, ki želijo poglobiti pripadnost, okrepiti medsebojne odnose in izboljšati komunikacijo med vodstvenim kadrom in med zaposlenimi.

Oprema & zahtevnost

Udeleženci bodo nastanjeni v lesenih hišicah z dvema ali s štirimi ležišči. Poleg osebnih stvari za tri dni bivanja (na nadmorski višini 729 m) imejte s seboj topla oblačila in oblačila ter obutev za šport (pohodništvo, kolesarjenje …). Program predvideva srednje zahtevno telesno aktivnost. Za udeležence, ki bodo presodili, da so posamezne aktivnosti zanje prezahtevne (npr. dolžina pohoda), bomo ustrezno poskrbeli s prevozi, da se bodo lahko programa udeležili v celoti.

Pišite nam za več informacij in želeni termin

PIŠITE NAM

Ekskluzivni team building PO KRPANOVIH STOPINJAH© bo vodil avtor programa, mag. Martin Lisec. Je logoterapevt, mediator, urednik in predavatelj. Je ustanovitelj, direktor strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi. Zapletene in kompleksne vsebine podaja na enostaven, sproščen in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi.

Vaš trener


Ekskluzivni team building PO KRPANOVIH STOPINJAH© bo vodil avtor programa, mag. Martin Lisec. Je logoterapevt, mediator, urednik in predavatelj. Je ustanovitelj, direktor strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi. Zapletene in kompleksne vsebine podaja na enostaven, sproščen in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi.


INVESTICIJA

Vaša investicija vključuje:

 

 • udeležbo na ekskluzivnem team buildingu PO KRPANOVIH STOPINJAH,
 • izobraževalni, zabavni in ustvarjalni program,
 • gradiva, delovne liste, mapo, pisala,
 • udeležbo na vseh organiziranih dogodkih,
 • prevoze in vstopnine,
 • kulturna doživetja z gostom presenečenja – Martinom Krpanom,
 • stroške bivanja in nastanitve ter
 • odlično all inclusive »Krpanovo« domačo hrano lokalnega izvora!

 


Minimalno / maksimalno število udeležencev: 6 / 20.
Prosite za ponudbo. Cena je odvisna je od števila udeležencev.

LOKACIJA

Ekskluzivni team building PO KRPANOVIH STOPINJAH© bo potekal na Bloškem, biseru Notranjske, v rodnih krajih ljudskega junaka Martina Krpana. Bloke se ponašajo z bogato kulturno krajino in kulturno dediščino, polne so naravnih lepot. Bloke veljajo za zibelko smučanja v Srednji Evropi, o bloškem smučarju je že pred več kot 300 leti pisal Janez Vajkard Valvazor. Številni kulturni spomeniki pričajo o bogati zgodovini teh krajev. V neposredni bližini Blok je Trubarjeva Rašica, izvir reke Iške, Križna jama.

Udeleženci ekskluzivnega team buildinga PO KRPANOVIH STOPINJAH© boste nastanjeni v Glamping Lake Bloke ob Bloškem jezeru. Glamping predstavlja odličen primer dobre prakse povezovanja kmetijstva, gostinstva in turizma. Glamping Lake Bloke nudi gostom skupne kopalnice in stranišča.

Parkirno mesto je zagotovljeno. Naslov: Glamping lake Bloke, Bloško jezero, 1385 Nova vas.

TERMIN

 • po dogovoru z naročnikom.

 PRIJAVA in informacije

Veselimo se našega sodelovanja.