Kakovostna komunikacija – ključ za sožitje in lepe odnose med sodelavci

Kakovostni odnosi med sodelavci v službi so ključni ne le za uspešno delovanja podjetja ali zavoda, ampak tudi za duševno ravnovesje posameznikov. Na delavničnem seminarju bomo praktično preizkusili nekatere temeljne komunikacijske veščine, ki vam bodo pomagale pri graditvi bolj kakovostnih poslovnih in osebnih odnosov. Ozavestili bomo čustvene procese, s katerimi se srečujemo v konfliktnih situacijah. Skozi igro vlog bomo odkrivali, kako se odzivamo na komunikacijske izzive, ki nam jih iz trenutka v trenutek prinaša življenje.

Program je namenjen kolektivom, vanj naj bi se vključili vsi zaposelni.

Psihoterapija

Vsebina seminarja

 • ABeCeda kakovostne komunikacije.

 • Prijaznost, empatičnost, čuječnost v komunikaciji.

 • Prvi vtis in vzpostavljanje polja zaupanja.

 • Komunikacija med sodelavci, komunikacija s strankami.

 • Kako s konflikti?

KOMU JE SEMINAR NAMENJEN?

Program je namenjen vsem zaposlenim v vašem podjetju. Poudariti želimo, da je pomembno, da se seminarja udeležijo vsi sodelavci, kajti seminar predstavlja temelj za vzpostavljanje nove, boljše, bolj kakovostne klime v podjetju.

OBSEG IN METODE DELA

Obseg: 6 andragoških  ur.

Metode dela: interaktivna predavanja, diskusije in debate, študije primerov iz prakse, igre vlog,  delo v parih in v skupinah, igre skupinske dinamike, individualni razgovori z udeleženci, itd.

KRAJ IZVEDBE

Seminar izvedemo po dogovoru z naročnikom v njihovi ustanovi oz. skupaj dogovorimo lokacijo izvedbe.

IZVAJALEC

Delavnični seminar izvaja avtor programa, logoterapevt mag. Martin Lisec. Cenjen in iskan je kot logoterapevt, mediator, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah.

VAŠA INVESTICIJA

Vabimo vas, da pošljete povpraševanje in prosite za ponudbo.

VPRAŠANJA?

Pišite nam na info@stopinje.si ali pokličite na našo številko 040 731 115 in posredovali vam bomo vse dodatne informacije o programu.

POVPRAŠEVANJE

Vabimo vas, da izpolnite spodnji obrazec. Prosimo, če v “Povpraševanje, sporočilo” vpišete naslov programa. V enem dnevu vas bomo kontaktirali in se dogovorili za termin izvedbe delavničnega seminarja.

  Za informacije o programih osebnostne rasti lahko pokličete na 040 731 115 ali pišete na info@stopinje.si. Razpisani programi osebnostne rasti so objavljeni v rubriki Dogodki.

  SPOZNAJTE ŠE OSTALE DEJAVNOSTI INŠTITUTA STOPINJE

  Psihoterapija

  PSIHOTERAPIJA

  S psihoterapijo dosežemo osebnostno rast in kvalitetnejše življenje, lahko pa nam koristi tudi pri razreševanju širokega spektra osebnih težav.

  Izobraževanja

  TRENINGI, IZOBRAŽEVANJA

  Inštitut Stopinje izvaja različna izobraževanja in treninge s področja odkrivanja smisla življenja, vzgoje otrok …

  Mediacija

  MEDIACIJA

  Mediacija je namenjena vsem, ki želijo rešiti konflikte na različnih področjih življenja ter ohranjati odnose s pomembnimi ljudmi našega življenja.

  Poslovno svetovanje

  POSLOVNO SVETOVANJE

  Je namenjeno managerjem in drugim vodilnim v gospodarskih družbah, javnem sektorju, direktorjem nevladnih organizacij in drugi zainteresirani javnosti.