II. SLOVENSKI KONGRES LOGOTERAPIJE IN EKSISTENCIALNE ANALIZE

Vabimo vas na II. slovenski kongres logoterapije in eksistencialne analize, ki bo potekal 23. in 24. junija 2017 v Ljubljani, v Uršulinskem kulturnem centru, Ul. Josipine Turnograjske 8. Tematski okvir slovenskih logoterapevtskih kongresov, še prej simpozijev, je zaobjet v misli Viktorja Frankla: Družba ni zdrava, a je ozdravljiva.

Tema letošnjega logoterapevtskega kongresa je: Življenje v svoji raznolikosti. Številni znani in priznani strokovnjaki bodo razmišljali o zelo zanimivih temah, o katerih si lahko preberete na priloženem programu.

Na letošnjem kongresu bo, tako kot na preteklih, ponovno predaval tudi direktor Inštituta Stopinje, mag. Martin Lisec. Tema njegovega predavanja je: Dragocenost življenja. Moje logoterapevtske izkušnje. Na njegovem predavanju bo sodelovala gospa, ki že več kot dve leti sodeluje v logoterapevtskem procesu. Odločila se je, da bo svojo izkušnjo terapevtskega procesa  in svojo življenjsko zgodbo delila z udeleženci delavnice. Zakaj? “Če bo ena ženska zaradi mene zravnala ramena, je vredno, da sem se izpostavila,” pravi Nevenka. Med delavnico bomo premierno prebrali tudi nekaj pesmi iz Nevenkinega pesniškega prvenca Brazgotine, ki izide 28. junija 2016.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!