Loading Dogodki
Ta dogodek je minil.

Epidemija korona virusa ima vidno in nevidno plat: začasno spreminja naš običajen način življenja, hkrati pa v nas zbuja nova, za mnoge občutja stiske, strahu, ogroženosti, nemoči. Stiska odpira tudi globlja bivanjska vprašanja. Sprašujemo se lahko, kakšen smisel ima situacija z korona virusom za nas kot posameznike, za naš narod, za svet, in katere vrednote odkrivamo, ko se počutimo življenjsko ogrožene, katere vrednote dobivajo na veljavi? Ali ni to čas, ki si ga nismo vzeli za naše najbližje, za družino, za prijatelje? Ali ni to uživanje v naravi, ki je tako lepa, a ji posvečamo premalo pozornosti in jo celo uničujemo? Ali ni vrednota glasba, ki združuje ljudi ne glede na jezik in nacionalnost? Ali ni vrednota pošten obraz, a se je premalo zavedamo?

Logoterapevti z Inštituta Stopinje želimo ponuditi posameznikom svojo pomoč pri reševanju trenutne situacije. Na razpolago dajemo svoje strokovne logoterapevtske in človeške izkušnje in znanje vsem, ki čutite v teh dneh potrebo, da se pogovorite s terapevtom. Pogovori bodo potekali po telefonu, skypu, whatsappu, signalu,  massengerju ali po drugih družbenih omrežjih.

KAKO SE PRIJAVITI NA PSIHOTERAPEVTSKI RAZGOVOR?

Prosimo, da se na se na pogovor naročite s klikom na TO POVEZAVO.

KDO NAJ POKLIČE?

Dobrodošli vsi, ki:

  • doživljate v teh dneh preizkušenj osebno stisko, ogroženost, tesnobo, nemoč, napade anksioznosti;
  • ste v stiski zaradi poslovnih razlogov (podjetniki, s.p.ji, zaposleni v kulturi in nevladnem sektorju),
  • ste utrpeli najrazličnejše izgube, tudi izgubo svojih bližnjih;
  • zaradi naporov v službi potrebujete razbremenitev (zdravstveni delavci, člani civilne zaščite, gasilci, vojaki, policisti, zaposleni v trgovinah, tisti, ki v teh dneh opravljate nujno službo …).

Vam in vašim dragim želimo zdravja, varnosti, miru v duši in veliko veliko odgovornega ravnanja. V prvi vrsti do sebe. Ko smo odgovorni do sebe, varujemo tudi druge.

Martin Lisec, direktor Inštituta Stopinje