Loading Events
V življenju vsakega človeka je veliko lepih, prijetnih, osrečujočih trenutkov. Trenutkov, ko se iskreno vselimo življenja in vsega lepega in pozitivnega, za kar si prizadevamo in kar nam življenje podarja. A pridejo tudi trenutki ali obdobja življenja, ko se nam zdi, da pred sabo nimamo več pravih izbir. Ko se razblinijo sanje, pričakovanja, ko se zalomi pot življenja.

Življenje je mozaik.  Tega in onega. Bog si ga vedi, kaj vse smo preživljali v zadnjem obdobju v globini svoje notranjosti, v svoji intimi. V zadnjem letu in pol, do pojava epidemije naprej, smo se verjetno vsi soočali z zelo različnimi občutji, izkušnjami, notranjimi dilemami. Zaradi različnih razlogov. Nekaterih so se globoko dotaknili dogodki zadnjih dveh let, drugih vojna na domačem pragu, tretji so se soočili z različnimi težavami, ki jih prinaša spremenjena in konfliktna družbena klima. Kako uravnavati vse te silnice, kako ohranjati notranji mir in življenjsko ravnovesje?

Na logoterapevtskem vikendu bomo objeli vse, kar živimo, s čimer in za kar si prizadevamo, kar nam je bilo in nam je darovano, kar smo ustvarili in kar ustvarjamo. Vse je dragoceno! Vse je naše! Sprehodili se bomo skozi menjave časov in v sebi oživili veselje do življenja.

PROGRAM

Program vključuje osebno in skupinsko delo na telesni, duševni in duhovni ravni. Razmišljali bomo o temah in vsebinah, s katerimi boste udeleženci v stiku. Dotaknili se bomo tudi naslednjih vsebin:

 • Življenjski smisel.
 • Sedanji trenutek in čuječnost.
 • Soočanje z zahtevnimi življenjskimi situacijami.
 • Odločitev za: za veselje do življenja.

Logoterapevtski vikend za celostno osebnostno rast

ČEMU BOMO POSVETILI SVOJO POZORNOST?

 • Razmišljali bomo o izzivih, s katerimi se soočamo v tem obdobju svojega življenja ter o odločitvah, ki so pred nami.
 • Ponovno si bomo zastavili vprašanje o smislu in ciljih, ki nas usmerjajo na naši življenjski poti.
 • V tišini, meditaciji in čuječnosti bomo iskali svoj notranji mir.

ČAS, NAMENJEN TEBI

Logoterapevtski vikend je namenjen vsem, ki želite:

 • nameniti čas sebi in svoji osebni rasti;
 • razjasniti nejasnosti življenjskih križpotjih in sprejeti odločitve;
 • dati svojemu življenju novo kakovost,
 • utrditi v sebi voljo do smisla in veselje do življenja.

Dobrodošli ste posamezniki, zakonci, pari, sodelavci in člani društev.

Imejte primerno obleko in obutev tudi za sprehode. Imejte tudi armaflekse, prinesite tudi posteljnino.

Program bo potekal po načelu zaupnosti.

KAKO BO POTEKAL VIKEND

S programom bomo začeli v petek ob 18. uri. Uvodni večer bomo zaključil z meditacijo ob 22. uri.

V soboto bomo začeli dan ob 7.30 z jutranjo meditacijo in vajami čuječnosti. Dopoldne bodo predavanja, individualno delo, delo v skupini. Po sprehodu po kosilu bomo nadaljevali z delom v skupini in z individualnim delom ter dan zaključili z večernim krogom okoli 22. ure.

V nedeljo bomo dan začeli ob 7.30 uri z jutranjo meditacijo in vajami čuječnosti. Dopoldne bo namenjeno skupni refleksiji, individualnemu in skupinskemu delu. Program bomo zaključili okoli 14. ure.

Bivali bomo pri bratih kapucinih v Kančevcih. Priporočen prispevek za vikend polni penzion (dva dni) znaša 38 €, prispevek boste poravnali v Kančevcih.

Dobrodošli, se veselim srečanja v Kančevcih.

Share This Story, Choose Your Platform!