Loading Events
Pridružite se ekskluzivnemu 45-urnemu treningu JAVNO NASTOPANJE. Program vam bo vlil samospoštovanje, samozavest in odličnost v javnem nastopanju in v poslovni komunikaciji. Sedem zaporednih torkov, od 21. februarja do 4. aprila 2023, od 17. do 21. ure.

KAKOVOST VAŠE KOMUNIKACIJE BO ODLOČALA O USPEHU V VAŠEM ŽIVLJENJU (Brian Tracy)

 • Skrbimo za vaš ugled in uspešnost

Dober javni nastop in kakovostna komunikacija krepita vašo verodostojnost in prepričljivost, dvigujeta ugled vašega podjetja in prinašata boljše poslovne rezultate.

 • Nadgradimo vaše znanje in izkušnje

Na izrazito praktično zasnovanem treningu boste ovrednotili, izboljšali in nadgradili odličnost svojega javnega nastopanja in poslovne komunikacije.

 • Vrhunski trenerji

Vrhunski trenerji s področja javnega nastopanja in komunikacije bodo delili z vami svoje dolgoletne praktične izkušnje. Na voljo vam bodo tudi za individualne treninge.

 • Oblikovanje osebne strategije javnega nastopanja

Izboljšali in nadgradili boste osebne strategije javnega nastopanja ter pod mentorstvom izdelali osebni akcijski načrt učinkovite poslovne komunikacije in kakovostnega javnega nastopanja.

ZA KOGA?

Javni nastop je vsak nastop zunaj intime našega doma. Trening namenjen vsem, ki zaradi narave svojega dela ali zaradi položaja v službi redno javno nastopate: direktorjem, menedžerjem, vodjem oddelkov, odvetnikom, ravnateljem šol, učiteljem, socialnim delavcem, terapevtom, pedagogom, samostojnim podjetnikom, zaposlenim v PR službah, poslovnim sekretarjem in drugim.

Posebej dobrodošli tisti, ki ste v službi napredovali, nova odgovornost pa je prinesla s seboj tudi nalogo javnega nastopanja pred sodelavci, pred poslovnimi partnerji, pred strankami, na sestankih, konferencah in v medijih.

Začetniki? S tem programom vam podarjamo ABeCeDo kakovostnega javnega nastopanja in uspešne poslovne komunikacije.

POMEMBNO: Trening JAVNO NASTOPANJE lahko ekskluzivno izvedemo za vašo družbo oz. podjetje. Module prilagodimo vam oz. vašim specifičnim potrebam.

16 RAZLOGOV, DA SE PRIDRUŽITE TRENINGU JAVNEGA NASTOPANJA

Naučili se boste:

 • abecede uspešnega javnega nastopanja,

 • kakovostne priprave na javni nastop,

 • razumevanja in učinkovite uporabe govorice telesa in neverbalne komunikacije pri javnem nastopanju,

 • ustvariti odličen prvi vtis,

 • tehnik in metod za premagovanje treme pred javnim nastopom,

 • bontona in uglajenosti v pisni komunikaciji,

 • tehnik in metod za odlično artikulacijo govora in govorno jasnost,

 • ključnih prvin samozavestnega javnega nastopa,

 • upoštevanja protokolarnih pravil pri organizaciji slavnostnih oziroma pomembnih poslovnih dogodkov,

 • samozavestnega in prepričljivega javnega nastopa,

 • nastopa pred kamero in mikrofonom,

 • uglajenega vedenja in primerne poslovne komunikacije na javnih dogodkih in sprejemih,

 • bontona na slovesnih dogodkih in bontona pri mizi,

 • pravil oblačenja in osnovnih elementov osebne urejenosti pri javnem nastopanju,

 • pravilnega dihanja in prvin čuječnosti za prepričljivejši javni nastop,

 • poslovnega komuniciranja v kriznih situacijah, če do njih pride.

Pridobite dragocena in učinkovita praktična znanja in izkušnje s področja javnega nastopanja in kakovostne komunikacije.

Z VAMI BO 9 VRHUNSKIH TRENERJEV JAVNEGA NASTOPANJA

Rezervirajte si sedem torkov od 21. februarja do 4. aprila 2023. Družili se bomo od 17.00 do 21. ure. Z vami bodo: 

  • 21. 2. 2023:
   • 17.00–18.45: mag. Martin Lisec: Prvi vtis in priprava na javni nastop
   • 19.00–21.00: Katarina Braniselj: Premagovanje treme in krepitev samozavest pri javnem nastopanju
  • 28. 2. 2023:
   • 17.00–18.45: Pavle Ravnohrib: Govor, beseda in glas pri javnem nastopanju
   • 19.00–21.00: mag. Aleksander Strel: Organizacija javnih dogodkov in državni protokol
  • 7. 3. 2023:
   • 17.00–21.00: Irena Potočar Papež: Jezikovni orehi in pisno komuniciranje
  • 14. 3. 2023:
   • 17.00–21.00:  dr. Rosvita Pesek: Nastop pred kamero
  • 21. 3. 2023:
   • 17.00–21.00: Anja Hlača Ferjančič: Neverbalna komunikacija in razvijanje osebnega sloga govorca
  • 28. 3. 2023:
   • 17.00–21.00: Lea Pisani, Vizualna identiteta in javno nastopanje
  • 4. 4. 2023:
   • 17.00–21.00: Aleksander Bohinc: Uglajenost in bonton pri poslovnih dogodkih (vodena slavnostna večerja). Slovesen zaključek programa.

Aleksander BohincAleksander BOHINC

je direktor podjetja Borbona catering, d. o. o., ki se ukvarja z organizacijo in izvedbo poslovnih srečanj. Na samostojni poti je od leta 2011, pred tem se je kalil v podjetju Lek, Termah Čatež in v skupini Premogovnika Velenje.

Redno predava o bontonu pri mizi in na poslovnih dogodkih. Je sommelier 3. stopnje, dobitnik 7 zlatih medalj iz sommelierstva in večih nagrad s področja gostinstva in turizma. Je tudi član komisije za nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) za pridobitev poklica Sommelier ter direktor Kuharske Akademije Slovenije, s katero sodeluje pri izobraževanju sommelierjev.


Katarina BRANISELJ

je bila dobro desetletje zaposlena na TV Slovenija. Zadnja leta vodi informativne oddaje na Planet TV. V času študija novinarstva se je med izbirnimi moduli posvečala predvsem tistim, ki so povezani s televizijo, javnim nastopom in jezikom. Na javnem zavodu je pridobila govorni certifikat. Veščine nastopanja, uporabo govornega aparata in dihalne tehnike je šest let izpopolnjevala na urah solopetja pri prof. Teji Saksida. Pripravlja magistrsko nalogo iz ustreznosti vodenja informativnih razpravljalnih oddaj, kjer voditelje celostno analizira v nastopu – od jezika do neverbalne komunikacije.


Anja HLAČA FERJANČIČ

je novinarka in radijska voditeljica. S svojim značilnim slogom sproščeno in zanimivo povezuje številne javne prireditve in dogodke na področju posla, športa in medijev. Petkrat je kot poročevalka spremljala olimpijske igre.

Dobro desetletje vodi delavnice in predavanja s področij javnega nastopanja, retorike, odnosov z mediji. Na Fakulteti za družbene vede za študente novinarstva izvaja vaje pri predmetu Stilistični praktikum.


Mag. Martin LISEC

je psihoterapevt logoterapevt, mediator, urednik in predavatelj. Je ustanovitelj, direktor in strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi. Zapletene in kompleksne vsebine podaja na enostaven, sproščen in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi.


Dr. Rosvita PESEK

je doktorica zgodovine, novinarka in publicistka. Leta 1990 se je zaposlila na TV Slovenija, kjer jo poznamo kot novinarko poročevalko, kot avtorico dokumentarnih filmov, voditeljico številnih oddaj (Žarišče, Omizje, Polnočni klub). Že desetletja sodi med najbolj prepoznavne obraze slovenske medijske krajine. Vrsto let jo poznamo predvsem kot voditeljico večerne informativne oddaje Odmevi.


Lea PISANI

Image consulant, je avtorica dveh knjižnih uspešnic o obleki in ima triindvajset let izkušenj na tem področju. Oblikovala je „Ravni oblačenja“, abecedo kulture oblačenja za vse, ki želijo s svojo podobo prilagajati različnim življenjskim priložnostim. Svetuje posameznikom in skupinam, ki želijo zavestno oblikovati celovito podobo v skladu z osebnostnimi lastnostmi, položajem in cilji. Načrtuje celostne izvedbe uniform in je avtorica podobe mestnih in občinskih redarjev. Po izobrazbi je univ. dipl. inž. oblikovanja tekstilij in oblačil. V Londonu je pridobila naziv CMB Image Consultant. Znanje o kulturi vedenja je nadgradila v elitni šoli ISPD (International School of Protocol and Diplomacy) v Bruslju.


Irena POTOČAR PAPEŽ

univ. dipl. pedag., prof. slovenščine, je NLP praktičarka in mediatorka, predavateljica, motivacijska govornica in avtorica knjig Jezikovna odličnost, Bonton (bonbon) za vsak dan in Moj prijatelj BonTONČEK ter knjižice z motivacijskimi mislimi z naslovom Nasmehni se!. Svoje življenjsko poslanstvo danes udejanja v okviru lastnega podjetja Peresa, s. p. Zaljubljena v življenje svoj vsakdan plemeniti z lepo besedo, prijaznimi gestami in srčnimi dejanji. Prepričana je, da prav z ustreznim obnašanjem in kulturnim komuniciranjem ustvarjamo boljši svet.


Pavle RAVNOHRIB

je vrhunski slovenski igralec. V svojem umetniškem delu je sodeloval s skoraj vsemi slovenskimi profesionalnimi gledališčih. Posnel je okrog petdeset filmov, najbolj prepoznavna je vloga dr. Franceta Prešerna v filmu in nadaljevanki o našem največjem pesniku. Kar dvaindvajset let je bil voditelj mladinske TV oddaje Male sive celice. Kot mentor sodeluje na delavnicah o veščinah javnega nastopanja.


Mag. Aleksander STREL

je šef Protokola Republike Slovenije. Po izobrazbi je magister politologije. Od januarja 2004 je tesno vpet v protokolarno delo na najvišji državni ravni. Ekipi Protokola Republike Slovenije pod vodstvom Ksenije Benedetti se je priključil že kot študent. Hitro je začel s samostojnimi projekti in kmalu so mu bili v pripravo in izvedbo zaupani nekateri izmed najzahtevnejših projektov Protokola Republike Slovenije doma in v tujini, ki so pritegnili tudi široko zanimanje in odmev v širši javnosti (npr. obisk tedanjega predsednika Vlade Ruske federacije, Vladimirja Putina marca 2011, uradni obisk predsednika Republike Slovenije na Madžarskem, uradni obisk predsednika vlade v Turčiji, delovni obisk predsednika vlade v Izraelu, udeležba predsednika vlade na Vrhu EU – Afrika v Libiji, udeležba predsednika vlade na vrhu v Laosu, v Republiki Čile itd.).


Z MALO SREČE DO 10% POPUSTA!

Prijavite se in sodelujte v žrebanju za dodatnih 10 % popusta za trening JAVNO NASTOPANJE.

VAŠA INVESTICIJA?

Vaša investicija znaša 1.599 € (če je plačnik pravna oseba) oz. 1.399 € (če je plačnik fizična oseba) in vključuje:

 • udeležbo na vseh modulih treninga JAVNO NASTOPANJE,
 • tiskana in spletna delovna gradiva,
 • akcijski načrt,
 • izobraževalni in ustvarjalni program,
 • slavnostno poslovno večerjo,
 • pijačo in prigrizke,
 • sklepno slovesnost in podelitev diplom,
 • drobna presenečenja.

Ob prijavi boste prejeli predračun, ki ga je potrebo poravnati najpozneje tri dni pred začetkom treninga. Možno je plačilo na največ tri obroke, v tem primeru znaša vsak obrok 579 €. Zadnji obrok je potrebno plačati do 31. 3. 2023. Vse cene vključujejo ddv.

Za večje število prijavljenih iz istega podjetja ali organizacije prosite za ponudbo z ekskluzivnim popustom.

Trening JAVNO NASTOPANJE lahko ekskluzivno izvedemo za vašo družbo oz. podjetje. Module prilagodimo vam oz. vašim specifičnim potrebam.

MNENJA UDELEŽENCEV O TRENINGU

Dobrodošli na treningu Komunikacija in javno nastopanje!

S prijavo na trening Komunikacija in javno nastopanje se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja.

Share This Story, Choose Your Platform!