Loading Events

NA OBRONKIH GORJANCEV

Ekskluzivni teambuilding za krepitev pripadnosti, razvoj vodstvenih kompetenc, krepitev komunikacijskih veščin in osebno rast zaposlenih

Vabimo vas na ustvarjalno in nepozabno avanturo v Dolenjske Benetke, v Kostanjevico na Krki ter na obronke Gorjancev. Ob doživetju mehke dolenjske pokrajine, čolnarjenja po Krki in odkrivanju kulinaričnih skrivnosti naših babic ter dediščine gorjanskih stoletij vam obljubljamo nepozabno doživetje, ki bo v vas zanetilo navdušenje in razplamtelo iskro veselja do življenja.

VSEBINA

Celodnevni program teambuildinga obsega tri module:

  • Komunikacija, krepitev pripadnosti in utrjevanje vezi med zaposlenimi. Dan bo pester, zanimiv, poučen, igriv in sproščen. Pred vami bo vrsta zabavnih in poučnih izzivov. Skupaj preživeti čas bo okrepil vaše medsebojne vezi, poglobil pripadnost ter vas spodbudil k bolj složnemu in bolj ciljno usmerjenemu delovanju.
  • Kostanjevica na Krki – »Dolenjske Benetke«. Doživeli boste lepoto, čarobnost in pravljičnost najmanjšega slovenskega mesta na otoku, se sprehodili skozi trg, s čolnom obpluli otok, odkrivali naravne in kulturne lepote kraja in obronkov Gorjancev ter sem med vinogradi povzpeli v Črnečo vas.
  • Vrhunsko kulinarično doživetje z vodeno degustacijo lokalnih vin. Ekskluzivni team building NA OBRONKIH GORJANCEV je tudi vrhunsko kulinarično doživetje. Za dobrodošlico vam bomo postregli z viničarsko malico ter vam v Aleksandrovi zidanici pripravil odlično kulinarično delavnico z avtohtonimi jedmi in degustacijo dolenjskih vin.

PROGRAM

  • 9.00 – prihod v Kostanjevico na Krki, kava dobrodošlice, viničarska malica.
  • 10.00 – kreativni teambuilding: vožnja s čolni po reki Krki okoli otoka, igre skupinske dinamike, delo v parih in manjših skupinah, nezahtevne športne aktivnosti, pogovor in ustvarjanje.
  • 14.00 – kulinarična delavnica v Aleksandrovi zidanici v Črneči vasi z degustacijo vin ter ogled Tonijeve zidanice.

Udeleženci, oprema & zahtevnost

Ekskluzivni team building NA OBRONKIH GORJANCEV  je namenjen kolektivom, ki želijo poglobiti pripadnost, okrepiti medsebojne odnose, izboljšati komunikacijo ter si pričarati nepozabno doživetje.

Program ni fizično zahteven, primeren je za vse. Udeleženci naj imajo primerna športna oblačila, vetrovke, kape, kremo za sončenje, vodo in nahrbtnik.

Želite izvedeti več informaciji, bi radi rezervirali termin?

Voditelja teambildinga


Ekskluzivni teambuilding NA OBRONKIH GORJANCEV  vodita mag. Martin Lisec, coach in psihoterapevt z Inštituta Stopinje, ter in Aleksander Bohinc, chef in sommelier III. iz šole Sommelier Master.


INVESTICIJA

Prosite za ponudbo, cena je odvisna je od števila udeležencev.
Investicija za enodnevni teambuilding vključuje:
• udeležbo na team buildingu NA OBRONKIH GORJANCEV,
• izobraževalni, zabavni, kulturni, turistični, kulinarični in ustvarjalni program,
• viničarsko malico, prigrizke, kavo in pijačo,
• vožnjo s čolni in ogled Kostanjevice na Krki, fotografiranje na Mostu ljubezni,
• vrhunsko kulinarično doživetje v Aleksandrovi zidanici in ogled Tonijeve zidanice,
• vodeno degustacijo vrhunskih lokalnih vin,
• potrdilo o udeležbi na team buildingu NA OBRONKIH GORJANCEV,
• darila presenečenja.

Minimalno število udeležencev: 6.
Maksimalno število udeležencev: 25. 

LOKACIJA

Teambuilding izvajamo v Kostanjevici na Krki, Črenči vasi in na obronkih Gorjancev.

TERMIN

Inštitut Stopinje se bo prilagodil željam in potrebam naročnika.

 PRIJAVA in informacije

Veselimo se našega sodelovanja.

Share This Story, Choose Your Platform!