Loading Events
Pridružite se ekskluzivnemu 45-urnemu treningu KOMUNIKACIJA IN JAVNO NASTOPANJE. Program vam bo vlil samospoštovanje, samozavest in odličnost v vsakdanji komunikaciji in javnem nastopanju. Osem zaporednih torkov, od 3. marca do 21. aprila 2020, od 17.30 do 21. ure.

KAKOVOST VAŠE KOMUNIKACIJE BO ODLOČALA O USPEHU V VAŠEM ŽIVLJENJU (Brian Tracy)

 • Skrbimo za vaš ugled in uspešnost

Dober javni nastop in kakovostna komunikacija krepita vašo verodostojnost in prepričljivost, dvigujeta ugled vašega podjetja in prinašata boljše poslovne rezultate.

 • Ovrednotimo in nadgradimo vaša znanja in izkušnje z uporabnimi veščin.

Na izrazito praktično in večplastno naravnanem treningu boste ovrednotili, izboljšali in nadgradili odličnost svojega javnega nastopanja.

 • Vrhunski trenerji

Vrhunski trenerji s področja javnega nastopanja in komunikacije bodo delili z vami svoje dolgoletne praktične izkušnje. Imeli boste možnost dogovora za individualne treninge.

 • Oblikovanje osebne strategije komunikacije in javnega nastopanja

Izboljšali in nadgradili boste osebne strategije javnega nastopanja ter pod mentorstvom izdelali osebni akcijski načrt učinkovite komunikacije in javnega nastopanja.

ZA KOGA?

Trening je namenjen direktorjem, menedžerjem, odvetnikom, ravnateljem šol, samostojnim podjetnikom, zaposlenim v PR službah, poslovnim sekretarkam, skratka vsem, ki pri svojem delu javno komunicirate. Posebej dobrodošli tisti, ki ste v službi napredovali, nova odgovornost pa je prinesla s seboj tudi nalogo javnega nastopanja pred sodelavci, pred poslovnimi strankami, v medijih.

Začetniki? S tem programom vam podarjamo ABeCeDo kakovostnega javnega nastopanja in uspešne komunikacije.

16 RAZLOGOV, DA SE PRIDRUŽITE TRENINGU

Naučili se boste:

 • abecede uspešnega javnega nastopanja in učinkovite komunikacije,

 • kakovostne priprave na javni nastop,

 • razumevanja in učinkovite uporabe govorice telesa in neverbalne komunikacije pri javnem nastopanju,

 • ustvariti odličen prvi vtis pri javnem nastopu,

 • tehnik in metod za premagovanje treme pred javnim nastopom,

 • bontona in uglajenosti v različnih oblikah pisnega komuniciranja,

 • tehnik in metod za odlično artikulacijo govora,

 • ključnih prvin samozavestnega javnega nastopa,

 • upoštevanja protokolarnih pravil pri organizaciji slavnostnih dogodkov,

 • samozavestnega in prepričljivega javnega nastopa,

 • nastopa pred kamero in mikrofonom,

 • uglajenega vedenja in komunikacije na javnih dogodkih in sprejemih,

 • bontona na slovesnih dogodkih in bontona pri mizi,

 • pravil oblačenja in osnovnih elementov osebne urejenosti pri javnem nastopanju,

 • pravilnega dihanja in prvin čuječnosti za prepričljivejši javni nastop,

 • ravnanja v kriznih situacijah, če do njih pride.

Pridobite dragocena in učinkovita praktična znanja s področja medosebne komunicije in javnega nastopanja

Z VAMI BO 11 VRHUNSKIH TRENERJEV JAVNEGA NASTOPANJA

Rezervirajte si osem torkov od 3. marca do 21. aprila 2020! Čas: od 17.30 do 21. ure. Z vami bodo: 

 • 3. 3. 2020:
  • 17.30–19.15: mag. Martin Lisec: Kakovostna komunikacija in prvi vtis;
  • 19.30–21.00: Pavle Ravnohrib: Govorne vaje
 • 10. 3. 2020:
  • 17.30–19.15: mag. Aleksander Strel: Organizacija javnih dogodkov in državni protokol
  • 19.30–21.00: Katarina Braniselj: Samozavest in razvijanje osebne karizme v javnem nastopanju
 • 17. 3. 2020:
  • 17.30–21.00: Anja Hlača Ferjančič: Neverbalna komunikacija in razvijanje osebnega sloga govorca
 • 24. 3. 2020:
  • 17.30–21.00: Irena Potočar Papež: Jezikovni orehi in pisno komuniciranje
 • 31. 3. 2020:
  • 17.30–19.00: Lea Pisani, Vizualna identiteta in abeceda kulture oblačenja
  • 19.30–21.00: dr. Tjaša M. Kos, Trema ni sovražnik –  o uspešnem premagovanju tesnobe pred javnim nastopanjem
 • 7. 4. 2020:
  • 17.30–21.00: dr. Rosvita Pesek: Nastop pred kamero
 • 14. 4. 2020:
  • 17.30–21.00: Aleksander Bohinc: Uglajenost in bonton pri poslovnih dogodkih (vodena slavnostna večerja z degustacijo vin)
 • 21. 4. 2020:
  • 17.30–19.00: Jože Faganel: K izvirom: osnove retorike za izpiljen govorni nastop
  • 19.00–21.00: mag. Martin Lisec: V areni javnega nastopanja. Slavnostni sklep programa.

Aleksander BohincAleksander BOHINC

je direktor podjetja Borbona catering, d. o. o., ki se ukvarja z organizacijo in izvedbo poslovnih srečanj. Na samostojni poti je od leta 2011, pred tem se je kalil v podjetju Lek, Termah Čatež in v skupini Premogovnika Velenje.

Redno predava o bontonu pri mizi in na poslovnih dogodkih. Je sommelier 3. stopnje, dobitnik 7 zlatih medalj iz sommelierstva in večih nagrad s področja gostinstva in turizma. Je tudi član komisije za nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) za pridobitev poklica Sommelier ter direktor Kuharske Akademije Slovenije, s katero sodeluje pri izobraževanju sommelierjev.


Katarina BRANISELJ

je slabo desetletje zaposlena na TV Slovenija. Dela v notranjepolitični redakciji in je voditeljica Poročil. V času študija novinarstva se je med izbirnimi moduli posvečala predvsem tistim, ki so povezani s televizijo, javnim nastopom in jezikom. Na javnem zavodu je pridobila govorni certifikat. Veščine nastopanja, uporabo govornega aparata in dihalne tehnike je šest let izpopolnjevala na urah solopetja pri prof. Teji Saksida. Pripravlja magistrsko nalogo iz ustreznosti vodenja informativnih razpravljalnih oddaj, kjer voditelje celostno analizira v nastopu – od jezika do neverbalne komunikacije.


Anja HLAČA FERJANČIČ

je novinarka in radijska voditeljica. S svojim značilnim slogom sproščeno in zanimivo povezuje številne javne prireditve in dogodke na področju posla, športa in medijev. Petkrat je kot poročevalka spremljala olimpijske igre.

Dobro desetletje vodi delavnice in predavanja s področij javnega nastopanja, retorike, odnosov z mediji. Na Fakulteti za družbene vede za študente novinarstva izvaja vaje pri predmetu Stilistični praktikum.


Jože FAGANEL

je diplomiral iz slovenščine in francoščine. Poučeval je slovenščino na pariški Sorboni, bil predavatelj lektor na AGRFT, raziskovalec starejše književnosti na ZRC SAZU, predavatelj retorike na Teološki fakulteti, gledališki lektor v večini slovenskih gledališč, pisec strokovnih člankov o retoriki ter dolgoletni direktor Mohorjeve družbe Celje. Zasnoval je sistem poučevanje sodobne retorike, ki vključuje moderne govorne vrste od uradnega pogovora, poročila, izjave, komentarja, intervjuja do govorov v ožjem pomenu besede pod geslom očeta zahodnoevropske retorike Cicerona Nemo orator nisi vir bonus.


Dr. Tjaša M. Kos

Je psihologinja z doktoratom iz psihoterapije. Izobraževala se je iz različnih psihoterapevtskih smeri (vedenjsko kognitivne, transakcijske analize, EMDR, Imago partnerske terapije, hipnoterapije…), doktorirala pa je na Dunaju iz pozitivne psihologije. Je avtorica on-line programov za dvig življenjske kvalitete in številnih poljudnih člankov na temo mentalnega zdravja. Dobrih 15 let v okviru samostojne terapevtske prakse pomaga posameznikom, parom in skupinam da premagajo travme, uresničijo svoje potenciale in zaživijo izpolnjujoče življenje po lastni meri. Kompleksna znanstvena dognanja zna predstaviti na poljuden, atraktiven način tako, da si z njimi izboljšamo življenjsko kvaliteto.


Mag. Martin LISEC

je psihoterapevt logoterapevt, mediator, urednik in predavatelj. Je ustanovitelj, direktor in strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi. Zapletene in kompleksne vsebine podaja na enostaven, sproščen in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi.


Dr. Rosvita PESEK

je doktorica zgodovine, novinarka in publicistka. Leta 1990 se je zaposlila na TV Slovenija, kjer jo poznamo kot novinarko poročevalko, kot avtorico dokumentarnih filmov, voditeljico številnih oddaj (Žarišče, Omizje, Polnočni klub). Že desetletja sodi med najbolj prepoznavne obraze slovenske medijske krajine. Vrsto let jo poznamo predvsem kot voditeljico večerne informativne oddaje Odmevi.


Lea PISANI

Image consulant, je avtorica dveh knjižnih uspešnic o obleki in ima triindvajset let izkušenj na tem področju. Oblikovala je „Ravni oblačenja“, abecedo kulture oblačenja za vse, ki želijo s svojo podobo prilagajati različnim življenjskim priložnostim. Svetuje posameznikom in skupinam, ki želijo zavestno oblikovati celovito podobo v skladu z osebnostnimi lastnostmi, položajem in cilji. Načrtuje celostne izvedbe uniform in je avtorica podobe mestnih in občinskih redarjev. Po izobrazbi je univ. dipl. inž. oblikovanja tekstilij in oblačil. V Londonu je pridobila naziv CMB Image Consultant. Znanje o kulturi vedenja je nadgradila v elitni šoli ISPD (International School of Protocol and Diplomacy) v Bruslju.


Irena POTOČAR PAPEŽ

univ. dipl. pedag., prof. slovenščine, je NLP praktičarka in mediatorka, predavateljica, motivacijska govornica in avtorica knjig Jezikovna odličnost, Bonton (bonbon) za vsak dan in Moj prijatelj BonTONČEK ter knjižice z motivacijskimi mislimi z naslovom Nasmehni se!. Svoje življenjsko poslanstvo danes udejanja v okviru lastnega podjetja Peresa, s. p. Zaljubljena v življenje svoj vsakdan plemeniti z lepo besedo, prijaznimi gestami in srčnimi dejanji. Prepričana je, da prav z ustreznim obnašanjem in kulturnim komuniciranjem ustvarjamo boljši svet.


Pavle RAVNOHRIB

je vrhunski slovenski igralec. V svojem umetniškem delu je sodeloval s skoraj vsemi slovenskimi profesionalnimi gledališčih. Posnel je okrog petdeset filmov, najbolj prepoznavna je vloga dr. Franceta Prešerna v filmu in nadaljevanki o našem največjem pesniku. Kar dvaindvajset let je bil voditelj mladinske TV oddaje Male sive celice. Kot mentor sodeluje na delavnicah o veščinah javnega nastopanja.


Mag. Aleksander STREL

je šef Protokola Republike Slovenije. Po izobrazbi je magister politologije. Od januarja 2004 je tesno vpet v protokolarno delo na najvišji državni ravni. Ekipi Protokola Republike Slovenije pod vodstvom Ksenije Benedetti se je priključil že kot študent. Hitro je začel s samostojnimi projekti in kmalu so mu bili v pripravo in izvedbo zaupani nekateri izmed najzahtevnejših projektov Protokola Republike Slovenije doma in v tujini, ki so pritegnili tudi široko zanimanje in odmev v širši javnosti (npr. obisk tedanjega predsednika Vlade Ruske federacije, Vladimirja Putina marca 2011, uradni obisk predsednika Republike Slovenije na Madžarskem, uradni obisk predsednika vlade v Turčiji, delovni obisk predsednika vlade v Izraelu, udeležba predsednika vlade na Vrhu EU – Afrika v Libiji, udeležba predsednika vlade na vrhu v Laosu, v Republiki Čile itd.).


15% POPUST!

Prijavite se in sodelujte v žrebanju za dodatnih 15 % popusta za trening Komunikacija in javno nastopanje

VAŠA INVESTICIJA?

Trening stane 1.590 €.

Investicija 1.590 €  vključuje:

 • udeležbo na vseh modulih ekskluzivnega treninga KOMUNIKACIJA IN JAVNO NASTOPANJE,
 • delovna gradiva, delovne liste,
 • izobraževalni, zabavni in ustvarjalni program,
 • slavnostno poslovno večerjo,
 • pijačo in prigrizke,
 • potrdilo o udeležbi,
 • zvezek in pisalo,
 • sklepno slovesnost in podelitev diplom.

Možno je plačilo na največ tri obroke, v tem primeru znaša vsak obrok 550 €.

Za večje število prijavljenih iz istega podjetja ali organizacije prosite za ponudbo z ekskluzivnim popustom!

MNENJA UDELEŽENCEV O TRENINGU

Dobrodošli na treningu Komunikacija in javno nastopanje!

S prijavo na trening Komunikacija in javno nastopanje se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja.

Share This Story, Choose Your Platform!