DELAVNICA SPROŠČANJA IN PREMAGOVANJA STRESA

93,00

Opis

Skrb zase pomeni, da zavestno ohranjamo zdravje, da lahko delamo, ustvarjamo in čustvujemo. Primerno prehranjevanje, veliko gibanja na svežem zraku, usklajeni odnosi doma in v službi ne zadoščajo, če dovolj in učinkovito ne počivamo in spimo. Ko zdravje oslabi, se oglasi telo: dobimo virozo, peče nas želodec, bolijo nas mišice v vratu, zateguje nas v noge, imamo manj potrpežljivosti in hitreje “rešujemo” situacije s konflikti. Pomaga, če se znamo sprostiti sproti, da lahko vnaprej preprečimo stresna stanja. Telo si vse zapomni. Zato je potrebno sproščati napetost, ki se vsakodnevno kopiči v nas.

Udeleženci pridobijo veščino za samopomoč za vsakodnevno sproščanje stresa in  zavedanje, da je stres naš sopotnik. Izkušenjsko učenje preprostih vaj za sproščanje stresa, ki jih lahko opravimo sami doma, v službi, po rekreaciji ali po treningu.

KOMU JE SEMINAR NAMENJEN

Seminar je namenjen odraslim, ki se srečujejo z vsakdanjim stresom.

VODITELJICA DELAVNICE

Mag. Klaudia Urbančič, prof. zdr. vzg., certif. praktik TRE za vodenje skupin in posameznikov, specializantka logoterapije.

POTREBUJETE

Ob prijavi bomo stopili z vami v stik in vam poslali podrobna navodila za vašo osebno pripravo na seminar.

S seboj prinesite: podlogo za ležanje, vodo, obleko in pripomočke, ki pomagajo pri sprostitvi (odeja, blazina, udobna oblačila, nedrseče nogavice).

VAŠA “ŠOLNINA”

Vaša investicija za izdelavo osebnega načrta znaša 93 € in vključuje udeležbo na delavnici.

V skupini je največ osem udeležencev, skupina je stalna in zaprta.