Opis

Skrb zase pomeni, da zavestno ohranjamo zdravje, da lahko delamo, ustvarjamo in čustvujemo. Primerno prehranjevanje, veliko gibanja na svežem zraku, usklajeni odnosi doma in v službi ne zadoščajo, če dovolj in učinkovito ne počivamo in spimo. Ko zdravje oslabi, se oglasi telo: dobimo virozo, peče nas želodec, bolijo nas mišice v vratu, zateguje nas v noge, imamo manj potrpežljivosti in hitreje “rešujemo” situacije s konflikti. Pomaga, če se znamo sprostiti sproti, da lahko vnaprej preprečimo stresna stanja. Telo si vse zapomni. Zato je potrebno sproščati napetost, ki se vsakodnevno kopiči v nas.

Udeleženci pridobijo veščino za samopomoč za vsakodnevno sproščanje stresa in  zavedanje, da je stres naš sopotnik. Izkušenjsko učenje preprostih vaj za sproščanje stresa, ki jih lahko opravimo sami doma, v službi, po rekreaciji ali po treningu.

KOMU JE SEMINAR NAMENJEN

Seminar je namenjen odraslim, ki se srečujejo z vsakdanjim stresom.

VODITELJICA DELAVNICE

Mag. Klaudia Urbančič, prof. zdr. vzg., certif. praktik TRE za vodenje skupin in posameznikov, specializantka logoterapije.

POTREBUJETE

Ob prijavi bomo stopili z vami v stik in vam poslali podrobna navodila za vašo osebno pripravo na seminar.

S seboj prinesite: podlogo za ležanje, vodo, obleko in pripomočke, ki pomagajo pri sprostitvi (odeja, blazina, udobna oblačila, nedrseče nogavice).

VAŠA “ŠOLNINA”

Vaša investicija za izdelavo osebnega načrta znaša 93 € in vključuje udeležbo na delavnici.

V skupini je največ osem udeležencev, skupina je stalna in zaprta.