Loading Dogodki
S teambuildingi gradimo zaupanje in povezujemo sodelavce

Osredinjeni na odnose, rezultate in podporo domačemu gospodarstvu

Uvodna faza epopeje, ki se imenuje Covid 19 – v mislih imamo dneve izolacije, ustavitve gospodarskega in socialnega življenja –, počasi mineva. Zdi se, da se življenje ponovno utirja v znane tirnice. Ljudje se vračajo nazaj na delo, gospodarstvo se počasi zaganja. Mnogi pravijo, da se jim zdijo zadnji meseci, ki smo jih preživeli v fizični izolaciji, nekako neresnični, kot bi šlo za izkušnjo “zunaj časa in prostora”. Čas, ki smo ga (pre)živeli, in ta, ki prihaja, odpira v ljudeh številna eksistencialna vprašanja.

Za gospodarske družbe, podjetja in delovne organizacije ter zaposlene ostaja veliko odprtih vprašanj, čutiti je negotovost. Kako se bodo po tej izkušnji na novo vzpostavljali odnosi v službi? Kako je in bo s službo, z delom, z zaslužkom, s katerim zagotavljamo sebi in svojim bližnjim kar se da dostojno življenje? Kako je z občutki varnosti? S kakšnimi strahovi se srečujejo zaposleni, s kakšnimi vodstveni delavci in lastniki podjetij?

Vodstva družb, podjetij in zavodov ste pred številnimi znanimi in neznanimi izzivi: gospodarskimi, finančnimi, organizacijskimi, kadrovskimi, komunikacijskimi. Poleg drugih imate v tem času eno ključno nalogo:

(ponovno) (z)graditi zaupanje in povezanost med vašimi zaposlenimi, povezati sodelavce in utrditi pripadnost.

Teambuildingi so učinkovita metoda za povezovanje zaposlenih in dosego zgoraj zapisanih nalog. Inštitut Stopinje je za vas pripravil štiri vsebinsko različne teambuildinge:

Naslov Cilj Kraj izvedbe
1  NA ISTI BARKI  Povezovanje zaposlenih skozi morska doživetja. (VEČ, PRIJAVA) Izola in slovensko Primorje
2 PO KRPANOVIH STOPINJAH  Učenje komunikacijskih veščin skozi življenjsko izkušnjo Martina Krpana. (VEČ, PRIJAVA) Velike Bloke
3  KULINARIČNA DELAVNICA NA OBRONKIH GORJANCEV Graditev zaupanja in ustvarjalnost za razvajanje b(o)rbončic. (VEČ, PRIJAVA) Kostanjevica na Krki
4  SKOZI POSAVSKA STOLETJA  Graditev zaupanja in ustvarjalnost za razvajanje b(o)rbončic. (VEČ, PRIJAVA) Sevnica z okolico
5 MOČ SODELOVANJA IN PRISTNE KOMUNIKACIJE  Kulinarika, vino in zgodovina v čudoviti Prlekiji. (VEČ, PRIJAVA) Krajinski park Jeruzalemsko – ormoške gorice

S temabuildingi v tem obdobju krize in recesije izražamo solidarnost in podporo različnim panogam domačega gospodarstva.

Udeleženci

Teambuildingi so namenjeni namenjen kolektivom, ki želijo poglobiti pripadnost, okrepiti medsebojne odnose ter izboljšati komunikacijo.

Oprema & zahtevnost

Teambuildingi so prilagojeni različnim skupinam udeležencev. Bodite športno oblečeni, imejte udobno obutev. Za vsak posamezni program se bomo pred izvedbo pogovorili o priporočljivi opremi.

Želite več informaciji, bi radi rezervirali termin?

PIŠITE NAM

Voditelj timbildingov


Teambuildinge  bo vodil skupaj s sodelavci mag. Martin Lisec. Je coach, logoterapevt, trener mediatorjev, predavatelj. Je ustanovitelj, direktor strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje.


INVESTICIJA

Prosite za ponudbo, cena je odvisna je od števila udeležencev.
Minimalno število udeležencev: 6.
Maksimalno število udeležencev: 30.

LOKACIJE

Teambuildinge bomo izvajali na različnih lokacijah: v slovenski Istri, Kostanjevici na Krki, Sevnici in na Velikih Blokah.

TERMIN

Inštitut Stopinje se bo prilagodil željam in potrebam naročnika.

 PRIJAVA in informacije

Veselimo se našega sodelovanja.