Loading Dogodki
Ta dogodek je minil.

Če nimamo cilja, potem je vsaka pot prava.

Jasen načrt za celostno osebnostno rast je kot kompas, ki ti v vsakem trenutku pokaže tri stvari: kje si, od kod si prišel in kam si namenjen!

Že imate načrt za osebnostno rast? Ste ga že kdaj imeli?

Ali drugače: si predstavljate, kakšno bi bilo v tem trenutku vaše življenje, če bi ga naredili, recimo, pred tremi leti? Ali pred petimi? Ali pred desetimi leti?

Povsem logično in samoumevno je, da resna podjetja načrtujejo svoje delovanje na različnih področjih. Imajo finančni načrt, marketinški in prodajni načrt, kadrovski načrt, pa seveda strateško-razvojni načrt in tako dalje in tako dalje. Kakovostni načrt zagotavlja podjetju uspeh, razvoj in rast.

Vsi imamo izkušnjo, da je potrebno načrtovati počitnice z družino ali s prijatelji, sicer se velika pričakovanja hitro sfižijo in za vsem skupaj ostane grenak priokus neizkoriščene priložnosti.

Na Inštitutu Stopinje smo razvili program Načrt celostne osebnostne rasti Stopinje. Program, ki temelji na vsebinskih izhodiščih logoterapije, vam bo pomagal, da si boste na različnih področjih svojega življenja zastavili cilje in izoblikovali strategijo za dosego teh ciljev.

Naš načrt osebnostne rasti zajema devet področij. Vas zanima, katera področja so to? Štiri vam razodenemo sedaj: telesno, razvojno, socialno in duhovno področje. Za preostalih pet boste izvedeli na seminarju.

KOMU JE SEMINAR NAMENJEN

Seminar je namenjen vam, ki:

  • želite izdelati kakovosten celostni načrt za svoje življenje,
  • želite na različnih področjih življenja zastaviti uresničljive in ambiciozne cilje,
  • imate občutek, da “ne živite svojega življenja” in se vam dogajajo negativne stvari, na katere nimate pravega vpliva,
  • nočete več zgubljati in zapravljati svojega časa,
  • nočete več životariti, mapak zaživeti (bolj) polno in (bolj) kakovostno življenje,
  • želite v sebi ponovno obuditi iskro veselja do življenja!

NAUČILI SE BOSTE:

  • Zastavljanja življenjskih ciljev na različnih področjih.

  • Določanja strategij za dosego zastavljenih ciljev.

  • Določanja časovnih okvirjev za dosego zastavljenih ciljev.

  • Spremljati lastni napredek pri doseganju ciljev.

UČITE SE OD IZKUŠENIH IN PREDANIH SVOJEMU POSLANSTVU!

Mag. Martin Lisec

je logoterapevt, mediator in predavatelj. Po osnovni izobrazbi je teolog. Je ustanovitelj in direktor Inštituta Stopinje in strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. Svojemu poslanstvu je predan kot terapevt, predavatelj, life coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi. Zapletene in kompleksne vsebine podaja na enostaven, sproščen, učinkovit in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi. Na različne načine dela z ljudmi že šestindvajset let, zadnjih osem let tudi kot logoterapevt.

PRAKTIČNO, UPORABNO IN ZANIMIVO BO!

Ob prijavi bomo stopili z vami v stik in vam poslali podrobna navodila za vašo osebno pripravo na seminar.

Na seminarju boste prejeli gradiva Izdelava načrta za celostno osebnostno rast Stopinje.

Dinamično, praktično in učinkovito!

VAŠA “ŠOLNINA”

Vaša investicija za izdelavo osebnega načrta znaša 89 € in vključuje udeležbo na seminarju, gradiva in prigrizke. Inštitut Stopinje ni zavezanec za plačilo DDV. Število mest je omejeno.

Izdelajte načrt osebnostne rasti z Martinom Liscem. 

PRIJAVI SE SEDAJ!