Loading Dogodki
S teambuildingi gradimo zaupanje in povezujemo sodelavce

Kulinarika, vino in zgodovina v čudoviti Prlekiji

Vabimo vas na vznemirljiv teambuilding v prekrasno Prlekijo, kjer so doma topli in gostoljubni ljudje, pregrešno dobra hrana in svetovno znana in cenjena vina.

Obronki Jeruzalema in Ormoža nas navdajo s pridihom večnosti, v njih se zrcalijo tako daljna zgodovina kot umetnost gojenja vinske trte. Lepote teh krajev so že v 13.stoletju spoznali tudi križarji iz nemškega križarskega reda, ki so po vrnitvi z vzhoda prav tu postavili svoj samostan in od Cesarja Friderika Ptujskega za nagrado prejeli ogromna posestva. Vse okoliške zaselke oz. gričke so poimenovali po svetnikih (Pavlovci, Ivanjkovci, Mihalovci, Svetinje (Vsi sveti ali All Saints, Alle Heiligen). Križarski red je v naših krajih vzpostavljal bolnišnice, šole in sirotišnice, ker pa so imeli tudi veliko znanja o gojenju vinske trte in o vinu, so domačine že takrat učili vinogradništva, zato je ta vinorodna dežela že stoletja poznana po svojih odličnih vinih.

Pustite se popeljati po slikovitih gričevnatih poteh, ki vodijo od Taverne Jeruzalem v Svetinjah do Kupljenove kleti Moj Royal na degustacijo njihovih vrhunskih vin ali se prepustite raziskovanju okolice vse tja do Jeruzalema.

Udeleženci

Teambuildingi so namenjeni namenjen kolektivom, ki želijo poglobiti pripadnost, okrepiti medsebojne odnose ter izboljšati komunikacijo.

Oprema & zahtevnost

Teambuilding je srednje zahteven. Poleg ustvarjalne delavnice v Taverni Jeruzalem nas čaka od štiri do pet kilometrov hoje po gričkih. Bodite športno oblečeni, imejte udobno obutev, lahko tudi pohodne palice ter nahrbtnik z vodo.

Želite več informaciji, bi radi rezervirali termin?

PIŠITE NAM

Voditelj timbildingov


Teambuilding  bo vodil skupaj s sodelavci mag. Martin Lisec. Je coach, logoterapevt, trener mediatorjev, predavatelj. Je ustanovitelj, direktor strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje.


INVESTICIJA

Prosite za ponudbo, cena je odvisna je od števila udeležencev.
Minimalno število udeležencev: 6.
Maksimalno število udeležencev: 30.

LOKACIJA

Teambuilding izvajamo v Jeruzalemskih goricah.

TERMIN

Inštitut Stopinje se bo prilagodil željam in potrebam naročnika.

 PRIJAVA in informacije

Veselimo se našega sodelovanja.