Loading Dogodki
S teambuildingi gradimo zaupanje in povezujemo sodelavce

Osredinjeni na ustvarjalnost in sodelovanje

Vabimo vas se na turistično-kulinarični izlet v Dolenjske Benetke, v Kostanjevico na Krko ter na obronke Gorjancev, v enega izmed skrivnostnih in neokrnjenih kotičkov naše dežele. Doživite mehko dolenjsko pokrajino in odkrijte kulinarične skrivnosti naših babic in dediščino gorjanskih stoletij. Zaradi odmaknjene lege so ti kraji skoraj v celoti ohranili svojo kulturno dediščino. V pristni dolenjski Aleksandrovi zidanici v Črneči vasi nad Kostanjevico na Krki se ob dobrodošlici preizkusite v kulinarični delavnici priprave lokalnih jedi.

Udeleženci

Teambuildingi so namenjeni namenjen kolektivom, ki želijo poglobiti pripadnost, okrepiti medsebojne odnose ter izboljšati komunikacijo.

Oprema & zahtevnost

Teambuilding je srednje zahteven. Poleg ustvarjalne delavnice v Aleksandrovi zidanici nas čaka pet kilometrov hoje po ravnin in v klanec. Bodite športno oblečeni, imejte udobno obutev, lahko tudi pohodne palice ter nahrbtnik z vodo.

Želite več informaciji, bi radi rezervirali termin?

PIŠITE NAM

Voditelj timbildingov


Teambuildinge  bo vodil skupaj s sodelavci mag. Martin Lisec. Je coach, logoterapevt, trener mediatorjev, predavatelj. Je ustanovitelj, direktor strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje.


INVESTICIJA

Prosite za ponudbo, cena je odvisna je od števila udeležencev.
Minimalno število udeležencev: 6.
Maksimalno število udeležencev: 25.

LOKACIJA

Teambuilding izvajamo v Kostanjevici na Krki, Črenči vasi in na obronkih Gorjancev.

TERMIN

Inštitut Stopinje se bo prilagodil željam in potrebam naročnika.

 PRIJAVA in informacije

Veselimo se našega sodelovanja.