Sodelavci 2017-12-20T20:12:53+00:00

SODELAVCI

Spoznajte ekipo naših izurjenih strokovnjakov.

Martin Lisec

E: martin.lisec@stopinje.si | T: 040 731 115

Mag. Martin Lisec je logoterapevt, mediator in predavatelj. Je ustanovitelj in direktor Inštituta Stopinje.

Mag. Martin Lisec je psihoterapevt logoterapevt, mediator in predavatelj. Je ustanovitelj in direktor Inštituta Stopinje (www.stopinje.si) in strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. V preteklosti je ustanovil in kot direktor vodil projekt Skala, ki še danes velja za pionirski projekt uličnega dela v Sloveniji. Bil je tudi soustanovitelj in direktorInštituta za mediacijo Concordia, ki je med prvimi v Sloveniji ponudila kakovostna izobraževanja za družinske, šolske in gospodarske mediatorje. Izkušnje je nabiral tudi v gospodarstvu kot direktor slovenske izpostave Celovške Mohorjeve družbe. Vseskozi posveča del svojega časa tudi prostovoljnemu delu, trenutno med drugim tudi v Zavodu za prestajanje kazni zapora na Igu. Cenjen in iskanj je kot logoterapevt, mediator, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih, šolah in javnih ustanovah.

Sara Jerebic Starešinič

E: info@stopinje.si|  |  T: 040 731 115

Alenka Vujkovac

E: info@psihoterapija-alenkav.net |  W: www.psihoterapija-alenkav.net  |  T: 051 661 781

Alenka Vujkovac je po končanem študiju ekonomije dolga leta delala v neizprosnih pogojih korporativnega okolja na različnih delovnih mestih. Zadnjih 15 let se je na različne načine veliko ukvarjala tudi z ljudmi – kot vodja, motivator, član in vodja projektnih skupin, itd.. Spoznala je veliko stisk, ki jih ljudje doživljajo tako zaradi vse težjih pogojev dela kot zaradi osebnih problemov.

Vedno jim je v okviru danih možnosti skušala pomagati po najboljši vesti. Leta 2007 je začela s študijem psihoterapije ter leta 2015 uspešno zaključila specializacijo iz logoterapije pri Cvijeti Pahljina, dr. psihiatrije. Je cenjena in iskana terapevtka. V prostem času rada potuje, bere in fotografira.